Nyheder

Alle tre baner er optaget af sommerskole i uge 26 mandag til torsdag fra kl. 9.00 - 15.00

Mandag d. 8/5 havde vi besøg af 1. - 3. klasse. Alle børnene (omkring 200) prøvede at spille tennis over net, og dagen efter til træning kom der flere af dem og prøvede igen. Måske nye medlemmer?

Så er juniortræningen godt i gang.

Til voksenintroduktion er der 14 tilmeldte, men der må gerne komme flere, da der jo er to trænere. Send en mail til beka@johansen.mail.dk. Så er Karen og Bent klar onsdag aften kl. 19.

Da de unge trænere alligevel har fundet tid til at træne børnene, flyttes træningen fra onsdag eftermiddag til tirsdag eftermiddag. Se under arrangementer.

Tennissporten dag blev, skønt ikke det bedste vejr, endda meget velbesøgt. I løbet af dagen var der mellem 60 - 70 personer både nuværende og kommende medlemmer, og der blev spillet flittigt på alle tre baner

Lørdag d 29/4:

Standerhejsning kl 9

Tennissportens dag 10 til 15, hvor alle kan komme og prøve at spille tennis, og hvor der er tilmelding til dette års

tennisintroduktionsforløb for voksne. (Over fire onsdage 19 - 21 vil du blive sat ind i tennisspillets grundslag og regler. Der stlles ketcher til rådighed. Den er din, hvis du efterfølgende melder dig ind i klubben, og du får tilbud om fortsat træning og vejledning onsdag aften, samt frit spil hele sommeren.)

Træningsstart: uge 14. (se arrangementer)

Design, programming and hosting by Østjydsk Computer Service